1,5 dl mineral vatten
¾ dl ströbröd
1 ägg
1 tsk salt
½ msk torkad basilika
1 gul lök, finhackad
600 g köttfärs eller lammfärs
2 pressade vitlöksklyftor
300 g fetaost
1 kruka färsk basilika
oliver
Rör ihop ströbröd och vatten, låt stå några min. Blanda ihop med de övriga ingred. Till en jämn smet, bred ut på oljat bakplåtspapper. Strö över fetaost och basilika, rulla ihop som en rulltårta och lägg i en form. Stoppa i oliver, pensla ovansidan med olivolja. Grädda i ugn 200 gr i 30 min, därefter 225 gr i ytterligare 15 min. Servera med ris alt. klyftpotatis, tsatsiki och vitlöksbröd.
Lycka till
fredag 8 februari 2008
Köttfärsrulle
Etiketter: färs
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar